Esvera Blog

Sürme/Sürgülü Cam Sistemleri

21.03.2023

Sürme ya da sürgülü cam sistemlerinde, modeller oldukça çeşitlilik arz etmeye başlamıştır. En sık kullanıldığı yer binalar ve apartmanlardır. Sürme cam sistemi, katlanabilir cam sistemi yerine bir alternatif sayılabilir. Katlanabilir cam sistemine kıyasla, sürgülü cam sisteminde camı açıp kapatmak biraz daha hızlı gerçekleşir. Katlanabilir camda olduğu gibi çalışma prensibi raylı sisteme dayanmaktadır. Sürme/sürgülü cam sistemleri, daha küçük bir alan teşkil eden yerlerde, bölmelerde, dar bölgelerde de kolaylıkla kullanılabildiği için avantaj sağlamaktadır.

Sürme cam sistemi, yalıtım sağlaması sebebiyle oldukça tercih edilir duruma gelmiştir. Hem pratik bir kullanıma sahiptir hem de size ciddi ölçüde tasarruf sağlayacak kadar iyi bir ısı yalıtımına sahip olabilir. Esas maddeyi teşkil eden camın, oldukça şık ve modern bir görüntü sunduğu kuşkusuzdur.

Sürme cam sistemi kapsamında farklı seçenekler mevcuttur. Yalıtımlı ya da yalıtımsız modeller, yaşadığınız bölgenin iklimine göre belirlenebilir. Hem iç hem de dış mekânda kullanılabilir olması söz konusudur. Bu sebeple oldukça kullanışlıdır. Eşikli ve eşiksiz modelleri, profil kalınlığı yine müşteri isteğine göre tercih edilebilir seçenekler arasındadır.

Esvera Cam, sürme cam sistemi kapsamında size birincil derecede kaliteli hizmet sunar. İçeriğin ve malzemenin kusursuz kalitesiyle uzun ömürlü bir yapı meydana gelmiş olur. Kusursuz yalıtımla son derece yüksek enerji tasarrufu ile bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Ayrıca istekleriniz doğrultusunda, Esvera Cam farkıyla oldukça şık bir görünüm garantidir.