Esvera Blog

Rooling Roof Sistemleri

21.03.2023

Rolling Roof sistemleri, özellikle son zamanların gözdesi bir sistem olarak, en temel şekliyle “açılır kapanır tavan” ve bu temele göre düzenlenmiş bir sistem anlamına gelmektedir. Aynı zamanda bu sistem için sıklıkla kullanılan bir diğer ifade ise “katlanan teras” ifadesidir. Açılır kapanır tavan, yuvarlanan teras, katlanan teras gibi isimlerle anılmaktadır.

Rooling roof sistemi, dilediğiniz türden tasarımlar doğrultusunda pek çok mekânda rahatlıkla kullanabileceğiniz, oldukça şık ve kullanışlı bir sistem. Oldukça geniş kullanım alanıyla göz dolduran bu sistem, yaşadığınız mekânı her mevsim kullanılabilir kılmakta ve alanınızı çok daha şık, çok daha taze bir havayla buluşturmaktadır.

Esvera Cam olarak bizler oldukça kaliteli malzemeler ve yaratıcı tasarımlar ışığında evinizde, yazlığınızda, restoran ve kafelerde, oyun salonları, çay bahçeleri ve daha birçok mekânda rooling roof sistemini kafanızda soru işaretine yer bırakmayacak şekilde, en güzel haliyle düzenler. Hem sağlam yapı, hem şık bir görünüm hem de konfor alanı sağlar. Dünyada hiçbir açılır tavan düzeneğinin sunmadığı katlanma ve toplanma hareketini bir arada sunan rooling roof sistemleri için en doğru adres, kaliteyi, şıklığı ve konforu bir arada sunan Esvera Cam hizmeti, en olumsuz hava koşullarını bile yararınıza çevirmek için sizlerle.