Esvera Blog

Hareketli Tente (Pergola) Sistemleri

21.03.2023

Hareketli tente (pergola) sistemleri, pek çok mekânda kullanılan, oldukça tercih edilmeye başlanan bir sistemdir. Mekânları daha kullanışlı ve daha keyifli hale getirmek için birebir! Lüksü ve konforu bir arada sunan bir sistem hareketli tente sistemi.

Pergola tenteleri, küçük ya da büyük fark etmeksizin hemen hemen her alana kolayca uygulanabilir. Alüminyum tasarımlar şeklinde sunulurlar ve bağlantısız bir biçimde duvara monte edilirler. Raylı sisteme dayanan bir sistemi vardır ve alüminyum taşıyıcılar üzerine adapte edilir. Açılıp kapanan bir tavan örtüsü bulunur. Bu sistem içinde ortaya çıkan ürün, tüm mevsim şartları için uygunluk gösterir. İstek doğrultusunda etrafı da açılıp kapatılabilir, bu sebeple mekânı tamamen kapalı bir kış bahçesi haline getirebilmeniz çok daha kolay olur.

Bu ürünlerin bir diğer avantajı ise yapılarında bir gizli yağmur deresi bulundurmalarıdır. Eğimli yapıları sayesinde bu gizli yağmur deresine yağmur suları kolayca kanalize olabilirler. Bu da elbette ki daha kontrollü bir tahliye imkânı sağlar.

Tenteler kafe ve restoranlarda, havuzlarda, bazı salon ve toplanma alanlarında, bahçelerde, teraslarda ve pek çok başka mekânda kullanılır. Esvera Cam, sizlere hareketli tente, pergola sistemleri kapsamında son derece memnun kalacağınız bir hizmet sunar. Gerek uygulama öncesi, gerek uygulama süreci, gerekse sonraki süreç olmak üzere tüm aşamalarda profesyonel bir iş çıkarmayı garanti eder.