Esvera Blog

Hareketli Cam Tavan Sistemleri

21.03.2023

Hareketli cam tavan sistemleri, geleneksel tavan sisteminden farklı görünümü ile her mekânda fark yaratacak şekilde tasarlanmıştır. Gökyüzünü görme ayrıcalığını sunan cam tavan sistemi, mevsim şartlarına karşı tam koruma sağlar. Yaz aylarında güneşin etkisini azaltan yapısı ile soğuk havalarda kar ve yağmur gibi zorlu koşulları engeller. Mekânların iç konforunu sağlayabilecek çok yönlülüğe sahiptir. Hem bahçelerin hem de terasların özgün görünümüne sahip olmalarını sağlamanın ayrıcalıklı etkisi ile benzersiz dokunuşların yaratılmasına olanak tanır. Açık alanların her mevsim kullanımda olmasını sağlar ve size ayrıcalık tanır.

Kullanım alanları bireysel alanlar veya işletmeler olabilir. Cam tavan sistemlerinin avantajları, kullanıldığı tüm alanlara özgünlük sağlaması ve beklentilerin tüm detaylarında gerçekleşmesidir. Kış bahçelerinin muhafazasında kullanımlarının yanı sıra; otel, kafe ve restoran gibi işletmeler için prestijli bir görünüm olarak öne çıkıyor. Özgün yapının tasarımı ve kullanılan tüm alanlar ile istenilen tasarımın yapılması mümkündür.

Cam tavan sistemi olarak tasarlanan hareketli sistem, uzaktan kumanda edilebilirliğe sahiptir. Pratik özelliği ile her alanda çok farklı görsel detaylara izin veren bir konsepte sahiptir. Kullanılan her alana kattığı değer ile cam tavan sistemlerinde benzersiz tercihlerden biri olarak tanımlanmaktadır.

Esvera Cam, elde edebileceğiniz en yüksek verimi size hareketli cam tavan sistemlerinde de sağlar. Kaliteli, dayanıklı ve son derece şık tasarımlarla birinci sınıf bir hizmet sağlar.
WhatsApp
Hemen Ara